resim
Bernard Mensah
Takım:Al-Tai
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Gana
  • 256
    belhanda'dan iyi olduğuna inanmadığım futbolcu. en azından bizim için.

    galatasaray aşırı sertliğe maruz kalan bir takım. buna mukabil kazandığımız ikili mücadelelerde en ufak bir fiziksel temas varsa, legal olsa bile sarı kartı görüyoruz.

    mensah gibi adamların çifte standartın dağları aştığı mevcut konjonktürde başarılı olması imkansız.

    yeri gelmişken değineyim, yavaş oyun için de aynı şeyi düşünüyorum. bizim mevcut hakemlerle skora ilerleyebilmemizin tek yolu var, hızlı oyun.

    hızlı oyun rakibi yorar. yorulan rakip konsantre olamaz. kaslarına hakim olamaz. çok hata yapar. hazırlıksız yakalandığı için sertliği dahi doğru uygulayamaz. yaptığı sertlik görmezden gelinemeyecek kadar belli olur. o nedenle atletizmi yüksek dirençli oyunculara yönelmeliyiz. saracchi gibi. takımda son haftalarda ayakta kalan nadir isimlerden biri olması, bolca skor üretmesi tesadüf değil.

    elimizde omar, saracchi ve linnes gibi 3 bek var. belki 3-5-2 türevi oyunları düşünebiliriz. özellikle bek oyuncularımızın koşu yoluna top atmakta ciddi sorun yaşadık 19/20 sezonunda. önümüzdeki sezon elimizde ligin en hızlı iki beki olacak. bunun üzerine çalışmalıyız. bunu yaparsak rakip bekleri öne çıkarmayız. dahası rakip göbekte kümelenmek yerine sahaya enine yayılmak zorunda kalır. bu da girdiğimiz pozisyon sayısını arttırır.

    başarılı olmanın anahtarı bu futbol. bu futbol mensah'a uygun mu? değil. 3-4 milyon eu bonservis ve bir yabancı kontenjanı bağlamak hata olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın