• 38796
    "başkanımızın hayati hastalığı kamuoyunda galatasaray sahipsizmiş gibi bir görüntü bırakmış olabilir. çünkü galatasaray’da başkanlık sistemi var. son sözü başkan söyler. hastalık sürecinde böyle bir algı oluşmuş olabilir."

    "30 aylık süre içerisinde hiçbir gün personelimizin maaşını geciktirmedik. hiçbir sporcumuz maaşı ödenmedi diye bonservisini alıp gitmedi. ilk defa türkiye’de bir spor kulübü 1 milyar tl geliri aşarak en büyük kulüp oldu."

    "şampiyon olunmadığı takdirde bu bir başarısızlıktır. her ne olursa olsun galatasaray şampiyon olmalı. hiçbir mazeret demeye gerek yok. şampiyon olunmadığı zaman yönetimler sorumludur."

    "galatasaray her alanda başarısız değildir. basketbol ve voleybolda ligler oynanmadı. futbolda maalesef hangi gerekçe olursa olsun şampiyonluğu kaçırdığımız için üzgünüz. bunun nedenlerini de geçen hafta yaptığımız toplantıda masaya yatırdık."

    "türk telekom ile yapılan sponsorluk anlaşmasında yarım sezonluk ihtilaf vardı. bu anlaşmazlığı galatasaray lehine çözerek 1 yıllık ek anlaşma yaptık. 5 yıllık anlaşma yapabilecek durumdayken yapmadık. yeni yönetim geldiğinde değerlendirsin istedik."

    "galatasaray'a gelecek dönemin isim hakkı duruyor, belki yeni bir sermaye artırımı olacak. galatasaray'ın yüzlerce milyon liralık gelir elde edebileceği anlaşmalarımız var. her gün bir sponsorla görüşme durumundayız. önümüzdeki hafta bunu açıklayacağız"

    yusuf günay
App Store'dan indirin Google Play'den alın