resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:Antalyaspor
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 1520
    herkes okan buruk’u konuşadursun, yeni jenerasyonun en başarılı ve gelecek vaat eden hocasıdır. alanyaspor’da da malatya’da da çok güzel futbol oynattı. bitik bir beşiktaş’ı toparlayıp şampiyonlar ligine götürdü. tek şanssızlığı kötü bir yönetim var, önümüzdeki sezon kendisine ne kadar iyi bir kadro verirler soru işareti. sergen karakterini de çok sevdiğim bir isim, oyun zekası olarak da muhtemelen türkiye’deki 3-5 futbolcudan birisidir. sıkılmaz da teknik direktörlüğe gerçekten adapte olursa çok güzel işler yapar.

    adam bugün ligi 3. bitirdi ama “şampiyonlar ligine trabzonspor gitmeli” diye açıklama yaptı. vallahi helal olsun, yolun bahtın açık olsun. böyle düzgün hocalar görelim artık. ayrıca beşiktaş efsanesi görünse de 4 büyük kulüpte de fena işler yapmamıştır, futbolla ilgilenen bütün kesimlerin sempatiyle baktığı bir isimdir.

    olur da beşiktaş’tan ayrılırsa, ki mutlaka ayrılacaktır, kolundan tutup getirilmesi gereken isim kendisidir. ben sonraki hocanın illa yerli olması gerektiğini düşünmüyorum ama yerli olacaksa sergen’in oynattığı futbol hoştur buyursun gelsin. üç kuruş için kulübü satan sözde evlatlardansa sergen her daim daha iyidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın