• 131
    (bkz: arda turan emre çolak semih kaya caner erkin dörtlüsü)
    yazık galatasaray taraftarına. 2020-21 sezonunda ligde şampiyon olabiliriz belki, hatta olacağımıza yürekten inanıyorum ama 25 temmuz 2020 konyaspor alanyaspor maçına ve/veya 29 temmuz 2020 trabzonspor alanyaspor maçının sonucuna bağlı olarak seneye avrupa ligine gitsek de başarısız olacağız, diğer seneye şampiyonlar ligine gitsek de başarısız olacağız.
    kukla tff başkanının getirdiği saçma yabancı kuralı nedeniyle "biz bize yeteriz" tarzı kendi ligimizde birbirimizi yenip mastürbasyona devam edeceğiz.
    zaten forma şansı bulamayan genç oyuncularımız artık tövbe forma şansı bulamazlar.
    "bundan sonra 17-18 yaşındaki gençleri sahada görebilirsiniz"
    27 ekim 2019 beşiktaş galatasaray maçından sonra fatih hocanın beyanıydı. ilerleyen dönemde bahsi geçen gençlerden hiçbiri oynama şansı bulamadı. arda turan emre çolak semih kaya caner erkin dörtlüsü veya varyasyonları gelirse de bu çocuklar hepten forma giyemeyecek. bunun en net kanıtı geçen seneden bu yana evlat kontenjanından selçuk inan'ın hiç bir pozitif katkı yapmamasına rağmen forma giymesidir. selçuk inan 2019-20 sezonunda ligde 3'ü ilk 11 olmak üzere 8 maçta forma şansı buldu ve galatasaray bu maçlardan sadece birinde galibiyet elde edebildi.*
    kara'm* gitti, adam* geliyor. diğer evladımız semih kaya geliyor, gittiği her takımda antremana olan düzensiz katılımından dolayı kapı dışarı edilen emre çolak geliyor. artık emin, atalay, yunus, erkan, süleyman, bartuğ formayı tamamen unutabilir. 24 yaşına kadar pişmek üzere beklerler.
    bir yerlere mesaj vereceğiz diye 8 maçta tek galibiyetle rezil kepaze olduğumuz dönemde bile genç oyunculara forma vermedik. stoper tandemi delik deşik olduğunda bile oraya taylan antalyalı bile geçti ama emin bayram geçmedi. ömer bayram pandemi sonrası süreçte "ben yokum" diye avaz avaz bağırdı ama oraya ne atalay, ne yunus tercih edilmedi.
    fatih terim'in kesinlikle arkasındayım, bir sene şampiyon olamadığı için asla yüz çevirmedim. geçtiğimiz iki yılda yaşadığımız şampiyonluklarda iyi futbol oynamıdığımızı düşünsem de sonuçta gemiyi karaya başarıyla çıkarttığı için minnettarım ve 28 aralık 2019 galatasaray antalyaspor maçıyla başlayan 8 maçlık galibiyet ve iyi futbol serisini tekrar yakalayacağını umuyordum.
    hocayı yaşattıklarından dolayı takdir ediyorum, saygı duyuyorum, güveniyorum da ama biat şeklinde değil. galatasaray taraftarı bize güvensin dediğinde hep güvendim. ocak dedi temmuz dedi hep bekledim ama en son dediğine katılamıyorum.
    pırıl pırıl gençlerin önüne örnek olarak arda, emre ve semih gibi isimleri koyarsak forma giymek için çalışmanın değil evlat olmanın anahtar olduğunu düşünecekler.
    ekleme:"oyuncuların geçmişine değil, geleceğine yatırım yapmalıyız" sözü de bir diğer gerçekleşmeyen dönemdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın