resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 3454
    sözleşme yenilenmemesini ya da istediği ücretin teklif edilmemesi çok fazla etkilemiş. ankaragücü maçında ufak bi sorunu bahane edip oynamadı. geçen hafta göztepe maçında kötüydü, bu hafta ruh gibiydi.
    sözleşmesi yenilenmemeli sebeblerini anlatayım.
    birinci sebeb yabancı sayısını arttırırsan belhanda, feguli, macion gibi oyuncularını satma ihtimalin olmaz. yabancı sayın 15 oldumu bu adamları bonservisiyle yollayamazsın. bunu sana koz olarak kullanırlar.
    ikinci sebeb macion'un satılma durumunu beklemek gerekiyor. macion satılmazsa donk'un yerine kadroda tutulabilir. donktan kesinlikle daha iyi oyuncu. en azından duran top kullandırırsın ya da duran toplara kafa vurur.
    üçüncüsü yabancı hakkımızı savunmada kullanmak mantıklı değil. parayı donk'a değil kaan ayhan'a yatırmak daha mantıklı. kaanda ön libero ve stoperde oynayabiliyor.
    dördüncü sebeb ise artık 35 yaşında.
    ha illa yeniliyeceksek ise en fazla 500 bin euro yıllık vermemiz lazım. araplar ya da çinliler hariç dünya üzerinde hiçbir yerde net 500 bin euro kazanamaz. gerçekten galatasarayı seviyorsa fedakarlığı donk yapmalı. bizi seven bizim takımda kalmak isteyen oyunculara fedakarlık yaparak normalde hiçbir kulüpte alamayacağı ücretleri vermek kadar saçma bi durum yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın