resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17930
    çocukken en sevdiğim futbolcuydu 66 numaralı arda. öyle ki okulda, halı sahada ters ayakla sol kanatta oynamak isterdim, onun gibi çalım atmayı denerdim. bütün mail adreslerinde ve nicknamelerde 66 kullanırdım, hala daha alışkanlıktan kullandığım oluyor. adeta idolümdü, onu galatasaraydaki ben gibi görüyordum. 10 numarayı aldığında yaşım biraz büyüdüğü için tabi o ilk çıktığı zamanki sevgi doğal olarak kalmamıştı. saha dışı karıştığı olaylara kadar da hep sevdim ve destekledim.
    renk farketmeksizin neredeyse herkesin desteklediği, takdir ettiği bir oyuncuyken yaptığı açıklamalar ve karıştığı olaylarla insanlarda tam tersi bir düşünce yaratmayı çok hızlı bir şekilde başardı, gerçekten zor ve büyük bir iş bunu başarmak. kariyeri ve performansı da aynı hızla ve doğru orantıda çöktü.

    hocanın açıklamalarına bakarsak artık arda geldi, tek iş imzaya kalmış. bir zamanlar favori oyuncusu arda olan, şu anda hiç haz etmeyen ben neden geldiğini anlayamıyorum, daha doğrusu anlıyorum da kabullenemiyorum. fatih hocanın elini öptü diye geri geliyor resmen. e hocam hani aslolan galatasaray'dı? allah aşkına gazeteci tartaklayan, hastanede silah ateşleyen bu kriminal vaka galatasaray'a yakışıyor mu? hadi saha dışını geçtim 3 senedir doğru düzgün top oynamayan, bunun son 1 senesinde neredeyse futbolu fiilen bırakmış bir adamı performansı için mi alıyoruz? tabiki hayır. yine olay dönüp dolaşıp fatih hocaya geliyor. ne kadar sevsem de eğri oturup doğru konuşmakta fayda var, fatih hoca resmen "babalık" yapacak diye arda mevzusunda galatasaray'ın değerlerini ve menfaatini hiçe sayıyor. buna da eyvallah hocam, ne yapalım senin de böyle huyların var, bunları bile bile seviyoruz seni ama kırılıyoruz da.

    artık geldiği için diyecek bir şey yok bu saatten sonra dileyeceğim şey umarım hayırlı olur. tek umudum adebayor'un bir buçuk sene top oynamayıp başakşehirde gösterdiği performansın bir benzerini vermesi ve iyi performans göstermekten başka şansı olmayışı ama pek inancım yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın