• 15
    rahmetli dedemin tabiriyle kaybedenlerin kupası.

    bundan yaklaşık 15 sene önce kadar ben henüz küçükken galatasaray'ın ve fenerbahçe'nin kupa sayısını tartışıyorduk dedemle. lig başlayacaktı sanırım ve dört büyüklerin kazandığı kupa sayıları yazılmıştı gazetede. o zaman internet yaygın değildi. "baksana dede fenerbahçe'nin bizden fazla aldığı tek kupa başbakanlık kupasıymış" demiştim.

    o da bana "fenerbahçe'nin başbakanlık kupası bizden fazladır oğlum neden biliyor musun, çünkü o kupayı kaybedenler oynar, yani türkiye kupası finalistiyle lig ikincisi oynar. ee fenerbahçe sürekli ikinci olduğu için o hep o kupaya giderdi. biz cumhurbaşkanlığı kupasını alırdık. o yüzden bizden fazla almıştır başbakanlık kupasını" demişti muzip muzip gülerek.

    hayatımda tanıdığım en büyük galatasaraylıydın dede. mezar taşına galatasaray amblemi kazınmasını vasiyet edecek kadar. hiç durmadan galatasaray tv izlemen, açılışını asla göremeyeceğin tt arena'yı sabırsızlıkla beklemen, tt arena açılınca tekrar 96-2000 yıllarına döneceğiz kehanetin ve bana öğrettiğin 100 yılı aşkın galatasaray mazisi... umarım maçları izleyebiliyor, kaldırdığımız kupaları görebiliyorsundur gittiğin yerde. huzur içinde uyu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın