• 22
    en son 2010/11 sezonunda championship'te playofflara kalıp, orada da swansea'ye yarı finalde kaybetmişlerdi. o yıldan bu yana genelde daha alt sıralarda kaldılar hep. uzun aradan sonra bu sezon2019-2020 sezonu çok yaklaşmışlardı ama çok dramatik bir şekilde kaybettiler. pandemi arasına girilirken, ligin 37. haftasında, ligi üçüncü bitiren brentfordile aynı puanda* beşinci sırada idiler. tekrar başlayan ligde ilk üç maçta yedi puan topladılar ve 40. hafta sonunda 67 puanla 4. sıradaydılar. ama bu haftadan sonra ne oldu ise inanılmaz bir düşüşe geçtiler ve sonraki beş haftada 3b 2m ile 3 puan topladılar ve buna rağmen son haftaya 70 puan ve +11 averajla beşinci sırada girdiler. altıncı sırada cardiff city70 puan ve +7 averaj, yedinci sırada ise 67 puan ve +6 averajla swansea city vardı. yani son maçta yenilse bile swansea'ye karşı +5 averaj sahibi idi.

    son maçlarda cardiff city kazanarak kendini kurtardı zaten, ama nottingham forest kendi sahasında stoke city'e karşı 90. dakikaya 1-3 geride girerken swansea ise reading karşısında 3-1 öndeydi. yani forest halen +1 averajla öndeydi. ancak 90+1'de önce swansea 4. golü bulup averajları eşitledi. tabii forest durur mu, baktılar gol atamıyorlar, son golü kendi kalelerine yapıştırdılar 90+6'da ve maçı 1-4 kaybettiler. playoff'a giden de swansea city oldu dolayısıyla.

    fm oynarken şu şekil bir playoff kaçırsam bilgisayarı dördüncü kattan aşağı atardım sanırım. taraftarlarına sabır diliyorum, robin hood'un şehrinde bu gece zor geçecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın