resim
Shabani Christophe Nonda
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:47
Boy:1.82
Uyruk:Kongo DC
  • 624
    asla eleştirmememiz gereken futbolcumuzdur. ne yapıyorsun galatasaray taraftarı!! futbolcu eleştirmek senin neyine. sahadaki adam kıçını kaldıramasın dalga geçer gibi penaltı atsın penaltının başına gelen elanoyu kenara çektikten sonra yapsın üstelik bunu. ama sen tut eleştir kutsal parçalıyı terleteni. yüzsüz herifler...
    yahu savunan arkadaşlar ne istiyorsunuz biri bana özelden falan gerçekten anlatsın lütfen anlayamıyorum ya.
    şu formayı giyenin kutsallığını tanrılığını dokunulmazlığını bana bir anlatın hele.
    hangi şartlar altında futbolcumuzu basketçimizi yüzücümüzü başkanımızı eleştirebiliriz şunu bi anlatın hele ki kimseyi kızdırmayalım.
    tamam tribüne gidenin görevi orada kim varsa desteklemektir ne kadar küfür etsem de ıslıklamadım toplu protestoya katılmadım. ama burada neden eleştiremiyoruz bunu anlamıyorum. tamam kariyeri güzel tamam bize de çok emek verdi şampiyon yaptı yedek kaldı sorun etmedi eyvallah. ama artık ne kadar formsuz olduğunu ve yaşından dolayı toparlanamayacağını görmüyor musunuz yoksa ben gerçek galatasaraylı mı değilim de kendisine sinirleniyorum. bizim hoca işlemedi oraları yasak mı futbolcuyu eleştirmek içimize atıp kansermi olmalıymışız neymiş.
    büyük galatasaray taraftarı lütfen anlatın aydınlatın beni.
    şurada bir futbolcumuzu eleştirebilmek için gereken şartlar nedir ne zaman tanrı olmaktan aramıza döner bu futbolcular ona göre bileyim kimseyi kırmak istemiyorum gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın