• 38549
    "galatasaray'da bütün yönetim kurulu seçim istiyor ancak başkan asla ve asla seçime gitmiyor. şu anda başkanla yönetim kurulu üyeleri arasında fikir ayrılığı var. konuştuğum birçok kişi başkanın yanlış yaptığını, bir an önce seçime gitmeyi istiyor. sağlık durumuna saygı duyuyoruz,elimizden geleni yapıyoruz ancak sağlık durumun başkanlığı sürdürmeye uygun değil. gelecekte de aday olmayacağın hemen hemen kesin gibi. o zaman bir an önce seçime gidip galatasaray'ı neden kaotik ortamdan kurtarmıyorsun?' diyorlar. galatasaray bir seçim istiyor, herkes de harıl harıl seçim içine girme çabasında. muhtemeldir ki başkan seçim yapmayacak. ben de yönetim kurulundaki arkadaşlara şunu tavsiye ediyorum, istifa ederlerse mecburen seçime gidilir. bugünden daha uygun bir gün yoktur.

    burak elmas harıl harıl çalışıyor. galatasaray'da gördüğüm şu, mektepliler diye bilinen grup, burak elmas'ı destekliyor. geçmişte duygun yarsuvat, dursun özbek'in yanında olan bir takım isimlerin bugün burak elmas'ın etrafında olduğunu görüyoruz.

    galatasaray'da alışık olmadığımız bir güç simsarı çıktı. 'benim 140 tane mektepli oyun var' diye dolanan mektepli olmayan serdar güzelaydın....mektepli bir takım gençlerin oyunu sağa sola pazarlamaya çalıştığını duyuyoruz. hangi hakla hangi niyetle? serdar güzelaydın galatasaray'da ne mekteplileri ne mektepsizleri temsil eder. yıllarca beşiktaş'ın başkanının yanında dolaşmış bir isim olarak galatasaray'daki varlığı çok garip. dursun özbek'i desteklediğini, akıl hocası olduğunu biliyoruz.

    fatih terim madem öyle başkan olsun dediğim lafta ısrarcıyım. fatih hoca da bir ortak dostumuza diyor ki 'fatih altaylı ikinci başkan olsun kabul ediyorum' ben de 'o olsun ben de kabul ederim' dedim. fatih terim, mevcut adaylardan daha eksik değildir. galatasaray adabını, terbiyesini, iç düzenini işleyişini, içinde bulununa ekonomik ve sportif durumdan tahmin ediyorum ki hepimizden daha update, güncel bilgilere sahiptir. galatasaray'da bu yönetim zaafiyeti sürerse galatasaray şampiyon olamaz. yönetimle teknik ekip arasındaki iletişimsizlik sürerse yine olamaz. elindeki kadronun büyük bölümü kiralıklardan oluştuğu için doğru düzgün bir yapıyı kuramazsa yine şampiyon olamaz."

    fatih altaylı
App Store'dan indirin Google Play'den alın