• 41
    son günlerde sebebini tam olarak anlayamadığım bir şekilde yönetim ve fatih terim ayrışması yaşanıp, karşı tarafa ve tarafta olanlara bayağı sert yorumlar gördükçe daha iyi anlam kazanan manifesto.

    kaçırdığım, atladığım ne mevzu oldu tam olarak bilmiyorum ama yine başa döndük. arda turan nedeniyle mi başladı yoksa bardağı taşıran son damla mı arda? neden hemen bir tarafa ait olma gereği hissediyoruz? hissettik diyelim peki neden karşı tarafa söylenecek en fazla 3 olumsuz şey varken sanki hiçbir faydası yokmuş gibi baştan aşağı tüm yaptıklarını kötülüyoruz? fatih terim'e de mustafa cengiz'e de söylenenler de haklılık payı elbette var ama neden anında kutuplaştık ve kutuplarda yer alan kişilere kötü davranıyoruz?

    bu tür hikayeleri daha önce çok yaşadık ve maliyetleri hep çok ağır oldu. yönetimi ya da fatih terim'i haklı bulmamızı gerektirecek kadar büyük bir sorun bile yokken uçlarda yaşanan duygusallıklar nedeniyle fatih terim'in hocalığını yönetimin de iyi niyetini sorgulayacak kadar kutuplaşmışız.

    kim bilir, belki de sorun aslında biz taraftardadır. yaşadığımız ülkenin genlerine işlemiş olan anında taraf olma refleksi ile durumu çığırından çıkarmak hiç yabancı olmadığımız şeyler.

    daha önce de olduğu gibi bu yaşananlardan "şahıslar" değil hep "galatasaray" zarar gördü. artık bu güzelim kulüp zarar görmesin lütfen. bizler en azından bu kadar sert taraf tutmayalım. olayın kahramanları arkalarında bu kadar bıçkın delikanlıyı bir arada görünce daha bir gaza geliyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın