resim
Koray Gençerler
Görev:Video Yardımcı Hakem
Yaş:46
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 103
    18 temmuz 2020 galatasaray göztepe maçında...

    - adem büyük'ün iptal edilen golü tamamen rezil bir karardı. adem'in aksine kaleci beto'nun adem'e bir faulü var o pozisyonda.

    - ikinci yarının başında lehimize çaldığı penaltı pozisyonu aşırı ucuz bir penaltıdır. daha önce sürüyle böyle pozisyonlarda penaltı çalınmadığını gördük, ki bence çalınmamalı da.

    - penaltının tekrarı kararı doğruydu.

    - göztepe'nin iptal edilen golünde saracchi'ye yapılan harekete faul vermesi yüzde yüz doğru karardı. ki zaten saracchi yerde kaldıktan sonra top dolaşıp gol oldu. belki saracchi sakatlanmasa ayağa kalkıp geride bir kişi fazla olacak ve golü yemeyecektik.

    - göztepe'nin golünün iptalinden sonra halil akbunar'a kırmızı kart çıkmaması da hatalı karar. 25 ağustos 2019 galatasaray konyaspor maçında neredeyse birebir aynı sertlikteki harekete seri'nin direk kırmızı kart görmüşlüğu ve 1 puan kaybetmişliğimiz var bizim. halil farkındaymış değilmiş önemli değil burada zaten kimse o hareketi isteyerek yapmaz normal koşullarda. ceza sahasında zamanlama hatasıyla kayarak müdahale nasıl ki istemeden de olsa kusurlu hareket ise, halil akbunar'ın hareketi de istemeden de olsa saracchi'nin ayağını kırabilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın