resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1172
    18 temmuz 2020 galatasaray göztepe maçında takimin 3. golunu uzatmalarda atan genc futbolcumuz.

    bu adamin bu golu 2 sene once atmasi gerekiyordu aslinda. ama maalesef, 2001-2002'den bu yana gelen sistemsizlik, beceriksizlik, basiretsizlik, ekol olamamanin etkileriyle 2 sene gec atmistir takimdaki ilk golunu. mesele gol degil tabii ki. anlayan anladi. bir sistemi olsaydı eger galatasaray'in, agir aksak ekolümsü birşeyler dahi olsaydi, altyapidan cikan 10 adamdan 8'i takima rahatlikla farkli zamanlarda birer dişli gibi monte edilirdi. hatta gotur beni bu yasimda 2 yil altyapida takilayim, beni bile 1 milyon euroya okuturdun. boylece istedigini satardin, istedigini oynatirdin. 10'a sattigin adamin yerine 2'ye birini alir devam ederdin. zira sistemli, istikrarli, duzenli olmak bunu gerektirir.

    ama bizde. maalesef uzuluyorum bu cocuklara. insallah cok cok iyi yerlere gelir. zira gelecek genclikte. 30 civari ihtiyar heyetinde degil.

    not: isbu entry kisilerden bagimsiz olarak ulke genelindeki hepimizin ogrenilmis caresizlik sebebiyle icine düşmüş oldugumuz bataklik zihniyetine elestiri olarak yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın