• 100
    iki takımın da konsantrasyonu ve isteği düşük. sonuç olarak sıkıcı bir maç oluyor. hedefsizlik kötü şey.

    oyunda 3. bölgede yine bir atraksiyonumuz yok. birincisi çok statiğiz. ikincisi son hamleyi yapacak adam yok veya az; hem pas anlamında hem de o pası değerlendirme anlamında.

    adem büyük ve emre akbaba yetersiz kaldılar. fiziksel olarak fark yaratamıyorlar maalesef. ne güç ne de hız anlamında. orta alandan da hücuma yeterli katkı yok. sofiane feghouli biraz biraz o son pası atabilecek adam ki emre'ye çok güzel bir pas verdi aslında. adem'le de bir kez anlaşamadılar, yine çok güzel bir pas atmıştı oysa. orta alan ve hücumdaki tek fark yaratan oyuncu şu ana kadar.

    ömer bayram'dan bana göre kanat olmaz. neden ısrar ediliyor anlamıyorum. hücumda resmen kanatsız oynuyoruz. yunus akgün bu kadar mı kötü ki şu maçta denenmiyor? ne olabilir yani; en kötü rezalet bir oyun çıkarır. biz de izlemiş oluruz; neymiş, ne değilmiş. henry onyekuru gittiğinden beri hücumda fark yaratan, bizi heyecanlandıracak bir adam yok. younes belhanda ise bildiğimiz gibi. hiçbir sorumluluk aldığı yok sağ olsun. onun 45 dakika yaptığını buradan birini yollasak da yapardı. öyle bir ilk yarı geçiriyor.

    ömer ya da belhanda'nın çıkıp bir hücumcunun girmesi lazım. belhanda çıkarsa ömer orta alana geçmeli. artık yunus mu girer jesse tamunobaraboye sekidika mı ona da hoca karar versin. hücuma hız katacak biri olsun bari.
App Store'dan indirin Google Play'den alın