resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17872
    bu kadar lobi yapmasının tek nedeni emre abisinin işini kolaylaştırmak galiba. galatasaray’ı karıştırma görevini layığıyla yerine getiriyor şu sıralar. bu sezonumuzu yedi, gelecek sezona dikmiş gözünü.

    galatasaray’a ‘’şerefsiz’’ diyen ‘’seba’’ formasıyla verdiği pozu siz unutsanız biz unutmuyoruz.

    ‘’galatasaray’ın komik teklifinin’’ ne olduğunu hala bilmiyoruz. gazetecilerle teklif yapıldı diyor kendileri. en fazla yarım sezon gel bedava oyna demiştir galatasaray. hiç ama hiç unutmuyorum.

    melo’nun maaşını sorun edip, hocayı yarı yolda bırakmasını hala unutmuyorum.

    soyunma odasında söylediği beşiktaş’a yanlama marşlarını hala unutamıyorum.

    hoca’ya yaptığı gönderme şarkıları hala unutamıyorum.

    en anlamadığım nokta ise, alenen fatih hoca’nın kuyusunu kazmaya çalışmasına, hocanın tepkisiz kalması. belki bir planı vardır orasını bilemem. ancak bunun yüzünden gidecek bir sezonda, bütün sorumluluk hocadadır. mustafa cengiz şu anda tamamen hocanın haklarını savunmakla meşgul. zira onun yapması gerekeni, hoca kendisi yapıyor.

    arda turan’ı tribünde bile istemiyoruz. biz galatasaray için eşimizle, dostumuzla, akrabalarımızla kavga ederken, en ihtiyacımız olan anlarda galatasaray düşmanlarıyla gevşek gevşek pozlar veriyordu bu arkadaş. galatasaray’a mesaj verircesine. galatasaray’a yıllarca hizmet ettim klişeleri yükseliyor şimdi birde. galatasaray sana ne kadar hizmet etti arda bey. sinemaları kapatırken, magazinde baş sayfalardayken senin götünü toplamakla uğraştı bu kulüp.

    şimdi bütün havan, kibirin sönmüş şekilde galatasaray’a bir yara verme isteğin o kadar belli ki. belkide tek amacın intikam. bizden ve hocadan intikam almak istiyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın