resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17858
    döndük dolaştık yine arda turan'a geldik. şükürler olsun! sanırım dünya, en azından türkiye, hiç olmazsa galatasaray, dar alanda gündem normalleşmiş.

    o kadar karantinalar, garip gureba bir yıl, spor sezonu geride kalıyor. tartışılacak, üzerinde kafa yorulacak yığınla sorun var ama biz yine arda turan konuşuyoruz.

    yahu arda turan hangi vasıfla galatasaray'da oynayacak? ne oynamış son 2 sezondur da, galatasaray'da oynayacak? üstelik öyle ahım şahım, güllük gülistanlık bir galatasaray değil ha bahsettiğimiz, koskoca sezonu çöpe atan bir galatasaray.

    aşk olsun fatih hocam tutturmuş diyorlar arda turan diye... öte taraftan yönetim için diyorlar "illaki istemezük!" galatasaray'a ne verip vermeyeceği belirsiz bir futbolcu için bu tantana ha...

    arda turan bugün gelse galatasaray'a saha içinde ne katacak? biri açıklasın, şöyle güzelinden bir referans versin de bilelim. gerçek arda gibi oynarsa öttürür, demekten başka bir umut yok. ona kalırsa selçuk inan da gerçek xelçuk gibi oynarsa ligin içinden geçer.

    yaparsa fatih terim yapar diyoruz. bu içine düştüğümüz döngüden fatih terim çıkarır, yeni bir şeyler yapar diyoruz. fatih terim'in bir şeyler değiştirecek gücü, iktidarı var, bize nazı geçer diyoruz. sağolsun hocamız da sürekli arkaya bakıyor.

    ben mi fatih terim'e aşırı bir misyon ve vizyon yüklüyorum acaba? sadece ben mi fatih terim'den çok başka şeyler bekliyorum? gerçi fatih terim'in benim -ben kimim ki?- beklentilerimi karşılama gibi bir "misyonu" var mıdır? orası da mualla... belki de değil. neyse.

    meselem, arda turan'ın gelip gelmemesi değil artık, bıktım. gelir gelmez. gelirse bir mucize olur iyi oynar veya beklendik olur kötü oynar. artık hakikaten umurumda değil.

    sürekli arkaya bakmaktan bıktım. bu döngüden bıktım.

    gelsin, ne olacak yahu... bizim cebimizden çıkan "komik" miktarlar birikir birikir de birkaç milyon avrocuk daha "galatasaray'ın evlatlarının" cebine girer.

    allah daha çok versin.

    cümlemize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın