resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17860
    bu çocuk için geçen komik teklif muhabbeti, fatih terimi sevmeyen kesimin taktik maktik yok yada pirlonun kitabı muhabbetiyle aynı. ikisindede olaylar çok farklı ama at gözlükleri çıkartılmıyor.

    bir beşiktaşlının yada bir fenerbahçelinin söz konusu galatasaray olunca daha cümlenin 2.kelimesinde ağzından tükürükler saçarak siz fetöcüsünüz, uefayı fetö aldırdı, fatih terim giderse türk futbolu kurtulur, arifin penaltıları, zaladın açıklamaları bu adamlar mesut bakkalın açıklamasından şampiyonluk koparmaya çalışacak kadar beyinsizler ama bize ne oluyor.

    arda turan galatasaray tarihinin en yüksek bonservisini kazandırarak gitti. gittiği takımda çatır çatır top oynadı oradan kimine göre reklam amaçlı olarak barcelonaya gitti ordada gayet güzel topunu oynadı hatta şampiyonlar liginde barcelona forması ile hattrick yapan 6. oyuncu oldu ama adam yinede yaranamadı.

    hayatında sorunlar yaşadı türkiyeye sürekli gelip gitmeleri, yada türkiyeden sürekli onun yanına gidilmesi, kadınlar derken kendini kaybetti. dünya üzerindede hem kadın hem futbol olayını bir arada götüren ender isimler varken arda turan bunların arasına katılamadı ve dibi gördü.

    berkay olayı ise tamamen tuzu biberi oldu. sonuna kadar yanlış bir olaydı keşke olmasaydı ama mauro icardi, john terry, ryan giggs ve hulk arda turan 'dan daha beterini yapmış olmalarına rağmen takımlarından kimse istemezlik yapmadı çünkü o onların kendi özel hayatları. bizi orası ilgilendirmez bizi ilgilendiren sadece futbol kısmıdır.
    arda turan futbolu ile galatasaraya ihanet etse eyvallah oda yok ben ne zaman tvde görsem ağzında sürekli galatasaray ve ne kadar sevdiği.

    şimdi kendisini fatih hoca istememiş olabilir haklıdır çünkü arda hocanın 3.zamanında transfer oldu yarı yolda bıraktı. ama hoca isteyendebilir, yabancı yasağı yerli futbolcu muhabbeti derken ardadan iyisimi var. belhandanın, feghoulinin oynadığı topu fazla fazla oynar ama bizim taraftarımız saplanmış bir komik teklifmuhabbetine gidiyor.

    arda turan sırf galatasaraylı diye günah keçisi ilan edildi şu anda arda fenerbahçe taraftarı olsa yer yerinden oynar el üstünde tutarlar efsane yaparlar. emre belözoğlu örneğinde olduğu gibi. yada beşiktaşlıların burak yılmazı sahiplenmesi gibi.

    ne olursa olsun galatasarayı benim kadar sevdiğini düşünmediğim futbolcu. ben galatasaray beni kocana kadar gitmezdim. gerçi gittiği zaman zerre sahip çıkmadık kendisine çocuğun cinsel yaşantısına kadar tv'lerde konuştular hadi ardayı düşünmediler kız arkadaşınıda mı düşünmediler. aynı adamlar berkay olayı üzerinden birde bu çocuğu eleştiriler. bizde o adamları bayıla bayıla izledik. kim bilir belkide bu yüzden gitmek zorunda kaldı. biride çıkıp uyarmadı bu adamları zaten halada yok uyaran.

    arda turan inşallah gelirsin oynarsın herkeside pişman edersin.

    moderatör arkadaşlar daarda turanı davet edip yayın yapsınlar herkes aklına geleni sorsun cevapsız soru kalmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın