resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 3850
    adam korona virüs'e yakalandı.
    2 tane zorlu ameliyat geçirdi. yoğun bakımda kaldı.
    sesi kısık, belki de acı çeke çeke gs tv'de gündeme dair açıklama yaptı ve hakemlerden dert yandı.

    şimdi diyeceksiniz ki, hastalığından önce ne yaptı? bu adam en az 3-4 kere kulübün televizyonlarına çıkıp laf attı federasyona, hakemlere... doğrandığımız bir maçtan sonra çıkıp özlü bir söz söyledi. rakip yöneticilere mental gelişimleri fetusta durdu tarzı laflar attı. bunlar sadece benim hatırladıklarım.

    yav adam efendi bir adam, tartışmaymış, oymuş buymuş bilmiyor ama elinden geldiğince zorla da olsa bir şeyler yapmaya kalkıyor. abdurrahim albayrak'tan, yusuf günay'dan hesap sorun ama bu adamdan sormayın be arkadaş.

    uefadan men yediğimiz, transferde evrak skandallarının yaşandığı, riva ve florya arazilerinin peşkeş çekildiği, lisecilerin görevden kaçtığı bir ortamda başkan adayı oldu bu adam.

    ffp kısıtlamasının olduğu ortamda seri, nzonzi, babel,emre akbaba, lemina, luyindama, nagatomo, marcao, andone, falcao, mitroglou,diagne, onyekuru gibi transferler yaptı.

    riva ve florya'yı tekrardan yapılandırarak, kulübe daha fazla para kazandıracağı sözleşmeler yaptığını da hatırlatayım.

    her şeyi geçin, bu adam eğer fatih terimle güç savaşı vermiş olsaydı geçen seneki şampiyonluk kutlamasında herkesin önünde hocaya iltifatlar edip 5 yıllık sözleşme imzalatır mıydı yahu?

    dursun özbek'in yaptığı iğrençlikler ibra edilirken, mustafa cengiz'in yaptığı temiz işler ibra edilmedi. ulan mustafa cengiz'den o kadar nefret ediyorlar ki, mezar başında kulübün divan başkanı ona omuz atıyor be. neden? çünkü adam çalmıyor, başkalarının ceplerini doldurmuyor. bu dönemde bir tekmede taraftarından yemesin rica ediyorum.

    diagne transferinde kasımpaşa'ya fazla bonservis verildi. rakip takım yöneticilerinin bel altı cümlelerine efendice yaklaştı vs. yani bu adamında hataları var ama "yaladı, para aldı" tarzı söylemleri hiç hak etmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın