• 442
    (bkz: #2929887)

    teoride güzel ama pratikte mayıs ayında 13 15 kişi maç izlememizle sonuçlanacak bir strateji sunmuş. valla sol framde bugün'den entry olmaz :(

    2011/2012 açık ara galatasaraydaki en sevdiğim oyundu. ama melo, ujfalusi, baros, elmander'i geçiyorum. o zamanki yerliler bile şimdi yazılanlarla kıyas dahi kabul etmez. selçuk inan ligi sallayarak geldi. engin baytar kendini trabzonspor'dan kanıtlayarak, şampiyon apoletiyle geldi. emre çolak yıllardır floryada yeni arda diye bilinen, 8. oldugumuz senede zaten 11 oynamaya başlayan bir oyuncuydu.

    jesse ile kerem ile özcanlar orta saha ile yarışmacı olmayı geçiyorum anadoludan çıkamayız vallahi, net. beşiktaş bile feda dediğinde nerede potansiyelli gurbetçi var topladı üstüne fernandes, almeida'sını tuttu, yaranamadı.

    mali durumun düzelmesi gerekiyor, maaşların düşmesi gerekiyor, doğru. ama bu ilerisi için özkaynağımızı kullanalım, yetiştirerek büyüyelim, başarısız olalım sabredelim ilerisi için hayalleri sadece düşünceyken full destek buluyor. ama iş gerçeğe geldi mi kimse gözünün yaşına bakmıyor. iki senedir şampiyonuz, binbir dertle ilk defa olamadık halimiz,söylenenler ortada.

    maaşları düşürelim, altyapımızı kullanalım. ama olmayacak duaya amin demeyelim. galatasarayın gerçekten bir seviyesi var. ucuz ve genç herkesi iyi sanıyoruz, uzerine düşünce tutacak gibi. ama bazen sadece kötü oluyorlar. tarihimizde pek çok örneği var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın