• 39
    tam set sızmıştır. sızan resimlerin bazıları, satışa stadyum versiyon olarak sunulanlar, bazıları futbolcu versiyonları ancak en fazla 2-3 ufak detay değişecektir formalarda. inceleyecek olursak

    1.forma standart parçalı forma. ancak bu sene yine parçalı forma üzerinde oynanmış, aradaki boya fırçası desenini gereksiz belirgin buldum atletico madrid formasındaki gibi daha az belirgin olabilirmiş. zaten tam parçalı olmaması başlı başına bir eksi.
    muhtemelen de kırmızı şort ile sunulacak, koca bir eksi daha.

    https://gss.gs/fOS.jpg

    2.formamız için belirlenen renk paletleri bordo ve siyahtı. nike burada farklı bir iş yapmış ve standartların dışına çıkmış. tüzükte monokrom kullanmasına engel madde olduğu söylense de sarı bir monokrom logo kullanmış. bu aşağıda sızan formanın stadyum-taraftar versiyonu. satışa sunulacak ya da futbolcu üstündeki şekli daha farklı olabilir. ben şahsen beğendim. sadece bir forma değil, dışarda bile giysen giyilir gibi havası var. hangi renk şort ve konç kullanılacağını, hangi renk numara ve reklam rengi basılacağı da önemli bütünlük açısından. sanırım seneye alacağım ilk forma bu olacak.

    https://gss.gs/muW.jpg

    3.formamız ise nike'ın elit kulüplere her sene bir konsept dahilinde verdiği formalardan. bu senenin konsepti efsane ayakkabıları. galatasaray'ın ilham paına düşen efsane ayakkabı modeli nike air tiger max olmuş. turuncu-sarı-siyah desenlerden bir forma yapılmış. logo ne monokromik ne normal. yanar dönerli. açıkcası monokromik olmasını daha çok beğenebilirdim. sarı ve turuncu ise biraz beni yordu, dümdüz bir turuncu siyah detaylarla daha güzel olabilirmiş. düşünce güzel ama uygulanışı kötü buldum.

    https://gss.gs/Eld.jpg

    hepimize hayırlı uğurlu olsun. altta bi anket de açtım katılırsanız sevinirim.
    https://anketinho.com/1697

    not: resimler forma emekçisi esvaphane'den alınmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın