resim
Caner Erkin
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 2580
    sozlukte okuduklarima inanamami saglamis oyuncu. gelirse soyle olur boyle olur diye en ufak bir olumlu sey soyleyen galatasarayli yazar arkadaslarima, ne dediklerini tekrar dusunmelerini rica ediyorum en basit tabirle. boyle bir ihtimal olmamali beyler bayanlar, lutfen bazi prensiplerden taviz vermeyelim. klise olacak ama, bu adamla alinacak basari varsa, hakikaten olmaz olsun. biz forvetsiz, stopersiz, hatta teknik direktorsuz bile sampiyonluklar yasadik bu ligde, ligdeki tek sol bek caner kalsa dahi ben 30 yillik bir galatasarayli olarak boyle bir seyi kabul edemem. her seye eyvallah, ama alenen midesizlige hayir.

    bu formanin temsil ettigi degerler olduguna inaniyoruz, biz sadece futbolsever olarak takip etmiyoruz galatasaray'i, sadece futbolu yorumlamiyoruz. her kulup, her camia buna inaniyor, bizim gozumuzde onlara olumsuz yukledigimiz ozellikler var, onlarin da bize vardir. lakin kendi icimizde dahi bunun savasini vermeliyiz, gecmiste bu formayi giyenlerin, su an giyen muslera gibi bir efsanenin hatrina dahi bu formanin degerini korumaliyiz, korumayana da hatirlatmaliyiz. bu solbek vatandas, karakteriyle bu ulkenin gordugu en kotu oyunculardan birisi, boyle de omur boyu anilacak. iyi oyunculuk ozellikleri veya piyasadaki en musait oyuncu olmasi, bunlardan taviz vermemiz gerektigi anlamina gelmiyor, bu heriflerin yaptiklari pisliklerin bir sonucu oldugunu bilmesi ve yasamasi lazim. nasilsa 3 buyukten birine kapagi atarim, orada da gider 2-3 tribune hareket ceker, 2-3 asist yapar unuttururum kafasinda olmamasi lazim. bunu yeni gelecek genc oyunculara ornek olmasi acisindan da yasatmak gerekiyor caner'e.

    kendisiyle ilgili "gelirse" diye kuracagim tek cumle su. zaten takimimizin 2019/20 sezonu performansi, pasifligi, canimizdan cok sevdigimiz fatih hocamizin keza degisen vizyonu, turk futbolunun aldigi hal ve tekrar getirilen yabanci kuraliyla beraber, ciddi manada tiksindigim ve uzak kalmak istedigim turk futbolundan, komple kopmami saglayacak olmasidir. zira ben galatasaray'i, taraftariyla beraber seviyorum, bu cati altinda ayni renklere gonul veren insanlarla beraber yasiyorum bu duygulari. caner erkin'i kabul eden taraftar profilini, gormeye duymaya enerjim yok, zira savunacak bir seyimiz kalmamis demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın