resim
Emin Bayram
Takım:KVC Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:20
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 439
    12 temmuz 2020 ankaragücü galatasaray maçında golle sonuçlanan pozisyonda hata niye sadece emin'de gözüküyor bunu bir türlü anlamadım. evet golde hata yapmıştır, fakat o golde en az emin kadar hatası olan oyuncular var.
    mesela bunlardan biri martin linnes. galatasaray takımı ne olursa olsun 2019-2020 sezonunda değiştirmediği bir oyun başlangıç anlayışı var. o da defanstan topla çıkmak. burada okan'ın topu atmasından bir sıkıntı yok fakat linnes biz oyuna başlar başlamaz, ankaragücü orta sahasının ortasına doğru bir koşu yapıyor. bu koşuyu niye yapıyor belli değil. çizgide ve emin'in paralelinde kalsa emin onunla oynayacak, en kötü kanattan şişirme olacaktı. fakat linnes top almaktan kaçınca emin de nereye atacağını şaşırdı ve top kaybı oldu. topun kaybedilmesinde emin kadar linnes'te suçlu.

    fiziğiyle alakalı olarak ise, atladığımız bir husus var. bu çocuğun yaşı. fiziksel gelişim olarak 25 ile 26 yaş arasında hiç fark yoktur fakat, 16-17-18'li yaşlarda olağanüstü farklar vardır. fizik ve beyin tam koordine değildir. bu özellikle uzun boylu bireylerde daha fazla görülür. hatta bu ergen sakarlığı olarak da geçer. yani fiziksel olarak dengeye kavuştuktan sonra hızlanmasında ve gücünde değişiklikler olacaktır. oyuncunun durumunu bilen antrenörler buna göre ağırlık antrenmanı yaptırıyorlardır. yani bu konuda da çok eleştirmemek gerekmektedir.

    umarım bir gün, takımda kaptan kalmadığı için değil de 1. kaptanımız olarak sahaya çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın