resim
Emin Bayram
Takım:KVC Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 430
    fiziksel olarak gelişimini henüz tamamlamamış olduğu için o konuda kendisini eleştirmek pek doğru olmaz. fizikselden kasıt tabii ki hız hızlanma çeviklik vs. değil. onlar da tabii ki fiziksel özelliklere girer fakat çabukluğu şu an ki halinden en fazla bir tık daha yükselir. asıl mesele ikili mücadelelerde ayakta kalabilmesi ve rakibi bozması.

    "ozan rakibi bozuyordu güçlüydü, emin öyle değil" argümanı pek doğru değil. emin 17 yaşına yeni girmiş bir oyuncu iken ozan bunları yaparken 18.5 yaşındaydı. aradaki 1.5 senelik zaman dilimi bu yaş grubu için çok ciddi bir fark yaratır. 1.5 sene sonra emin'in yaşayacağı fiziksel gelişimle birlikte ayakta kalan güçlü bir stoper olduğuna hepimiz şahit olacağız.

    teknik ve mental özellikleriyle alakalı söyleyebileceğim bir şey varsa o da inanılmaz bir potansiyele sahip olduğudur. tam bir "günümüz" stoperi. topla çok iyi. ayakları iyi olduğu gibi karar alma mekanizması da yaşına rağmen hiç fena değil. topu ayağına aldığında müsait oyuncuya topu dikine hiç gevelemeden anında verebiliyor. savunma anlayışı da yine tecrübesizliğine rağmen kötü değil ki, özellikle bu konu epey gelişmeye açık bir durum. oynadıkça tecrübelendikçe pozisyon alışları, yakın oynayışları, sezileri gelişecek. hava hakimiyeti de keza şu an için iyi denebilir. o konuda da yol katedecek.

    yaptırdığı penaltı üzerinden emin'e vuranlar ozan'ı da aynı durumlardan yerden yere vuran kişiler olduğu için ciddiye almaya pek gerek yok. emin bayram ve benzer yetenekte altyapıdan çıkan/çıkacak çocuklar galatasaray'ın geleceğidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın