• 20
    yabancı sınırı bazı mecburiyetleri beraberinde getiriyor.

    bir kere muslera'nın türk statüsünde oynaması konusunda bastırmalıyız. hukuki olarak mümkün mü tam olarak bilmiyorum. bir hukukçu arkadaş açıklarsa sevinirim. volkan babacan da 20/21 sezonunun ilk yarısında kalemizi koruyacak gibi duruyor.

    ikinci olarak luyindama - kaan ayhan değişikliği gelecek gibi. ben luyindama'nın kalması taraftarıyım aslında. ama hoca marcao'yu daha çok tutuyor. tercih meselesidir. keşke ikisini birden bozmasak ama muslera işi olmazsa mutlaka en az 1 tanesi gitmek zorunda kalacak. donk takımda kalıyor gibi görünüyor. buraya 1 tane daha futbolcu şart. emin kendisini geliştirirse o da olabilir.

    mariano ve linnes gidecek gibi. ben linnes'in kalmasından yanayım. hem sağ hem de sol beki yedekliyor. ama muhtemelen 3-4 milyon €'ya spartak moskova yolcusu olacak. bu ikilinin yerine ise elabdellaoui geldi diyorlar. yedeği de şener olacak gibi. umarım nazım sangare'yi zorlarız. iyi bir alternatif olur. sol bek için de caner deniyor. allah korusun. hasan ali kaldırım bile olur onun yerine. saracchi zaten banko.

    orta sahada işler karışık. seri kalacak gibi görünüyor. sağlam bir lemina'yı kimseye değişmem açıkçası. iyi bir yaz kampı görmüş lemina ile seri orada yeterli olacaktır. iş bunları yedekleyecek adamları bulmakta. ömer ve taylan iyi birer yedek. ancak 1 tane daha lazım. yerli ya da yabancı tercihi hocaya kalmış. yabancı olabilir. belhanda gidecek diye düşünüyorum. umarım 6-7 milyon € civarı bir para alabiliriz.

    kanatlarda bir tanesi emre kılınç olacak gibi. diğeri kim olacak, bilemiyorum. ben her şartta onyekuru'yu isterim. bu sezon ilk yarıda oynamaması, gelir gelmez sıtma geçirip kampı kaçırması ve sonrasında da pandemi nedeniyle isteneni veremedi. ama ben onyekuru'nun inanılmaz bir tehdit olduğunu düşünüyorum. ama olmayacaksa mutlaka trezeguet zorlanmalı. o da olmazsa artık bakacağız. soso da bence satılmalı. hoca çok güvendiğini söylüyor ama bence artık ayrılığın zamanıdır. hem çok para alıyor hem de oyun içinde yeterli tempoyu sağlayamıyor. yedek olarak oğulcan ve yunus var. kenan karaman da düşünülebilir.

    forvet arkası ya da ikinci forvet olarak emre akbaba'nın önümüzdeki sezonun adamı olacağını düşünüyorum. belki de yabancı sınırının bizim için tek faydası olacak. yedeği de "66 the adam" olsun işte. ben kabullendim artık kendisini. yapacak bir şey yok.

    forvet işinin ise netleşmesi lazım. falcao gidecekse bir an önce gitmeli. gitmeyecekse de onu yedekleyecek 1 oyuncuya bakılmalı. adem büyük de var. şampiyonlar ligi olmayacağı için bu yeterli olur. diagne de satılmalı.

    bu bağlamda şöyle bir yapılanma önümüzdeki sezon elimizi rahatlatabilir:

    muslera (yerli statüsünde)
    volkan babacan
    okan kocuk

    marcao
    kaan ayhan
    donk
    emin

    elabdellaoui
    saracchi
    şener (nazım sangare)
    hasan ali kaldırım (????)

    seri
    lemina (????)
    ömer
    taylan
    (????) (yerli ya da yabancı)

    emre akbaba
    66 the adam

    emre kılınç
    onyekuru (trezeuget - ????)
    kenan karaman
    oğulcan
    yunus

    falcao (????)
    (????) (yabancı)
    adem büyük

    _____________________________________muslera (volkan)____________________________________________

    ___elabdellaoui_______________kaan ayhan__________________marcao________________________saracchi____

    ______________________________seri_________________lemina________________________________________

    ___emre kılınç__________________________emre akbaba_____________________________________onyekuru___

    _________________________________________falcao__________________________________________________

    volkan (okan)
    donk
    emin
    şener (nazım sangare)
    hasan ali kaldırım (süleyman luş)
    ömer bayram
    taylan
    (????)
    oğulcan
    yunus
    kenan karaman
    (???)
    adem büyük
App Store'dan indirin Google Play'den alın