• 16
    başarı için en az 5 adet akademi oyuncumuzu 2020-2021 sezonuna hazırlamak zorunda olduğumuz planlama. as takım da olur rotasyon da olur. muslera dönene kadar kaleye en uygun isim sinan bolat olur hem de yabancı sınırı işgal etmez ve free agent.
    bu sezon sözleşmeleri biten isimlerden mariano hariç ekstrası olan bir oyuncu yok, bu sebeple sözleşme uzatma işlerine girecek oyuncu da yok, keza kiralıklardan da şöyle bir maçı karşı taraftan alıp bize getiren bir performans bir tek onyekuru vardı ama o da geri gitti. mevcut kadrodan kimler devam edilmemeli hususunda ise, bizde misyonunu tamamlayanlar, performansına göre maliyeti yüksek olanlar, bekleneni veremeyenler kıstaslarında değerlendirmek gerekiyor. ama gitmeyenleri de itibarsızlaştıramazsınız, bir alışverişte kazancı alım bedeli belirler. hakettiğinden çok yüksek maaşlarla oynayan oyuncuların satışı zor görünüyor.
    bu bağlamda muslera, marcao, luyindama, emin merkez savunmanın kilit isimleri olarak mutlaka bizle kalmalılar. (çok iyi teklifler hariç)
    akbaba,taylan, ömer, adem yerli rotasyonunda uygun maliyetlerle oynayıp iyi bir takımda fayda sağlayacakları için bizde kalmaları makul bir fikir.
    mariano çok özel bir oyun kurucu bek bu sebeple her zaman fayda verebilir, eğer uygun maaşta anlaşılırsa kalması bize katkı verir. saracchi' nin kiralık sözleşmesi devam ediyor, çok eleştirsem de seneye kendisinden ümitliyim. jesse sekidika için de eğer kadroda şans bulur da bir iki defa kendisini gösterebilirse garry gibi tozu dumana katacağını düşünüyorum.
    bu isimler dışında tüm arkadaşlara gelen teklifleri değerlendirebilmeliyiz.
    bazı oyuncuların ise ciddi şekilde seviyeleri galatasaray' ın çok altında bu arkadaşlar mevcut performansları ile idman maçının bile kalitesini düşürür, kiminin ciddi mental , kiminin çok daha ciddi fiziksel dezavantajları var.(selçuk, j.durmaz,şener, emre taşdemir, ahmet çalık ne yazık ki başı çekiyor.)
    bir de alabilirsek önde baskı ve agresif hücuma uygun bir oyuncu grubu alalım sahada fazla kibar bir takımız. gençlerbirliğinde baskılı berat, kayserispor' dan emre demir, erzincan' dan kerem, zor ihtimal ama bonservis bulabilirsek kaan ayhan, yerli rotasyona ilaç gibi gelir.(sinan bolat' ı başta söylemiştim.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın