• 38328
    "fatih terim hayatı boyunca şampiyon mu olacak? bir kez de olmasın"

    "geçen sene söyledim, ben olsam arda turan'ı alırdım. insan evladına bir şans daha verirdi. çocuk her yerde galatasaray diye bağırdı. yaptığı büyük hatalar var mı? var. herkesin gençliğinde hatalar olur. aileysen, aileden biri evine dönmek istiyorsa açarsın kapıyı"

    "koronavirüs zamanında türkiye tüm yurttaşlarına kapısını açtı. bu da öyle bir şey. o senin camianın ferdi. evladın. açarsın gelir, oynarsa oynar. çocuk diyor ki 'boş mukaveleye imza atacağım' daha ne yapsın?"

    "türkiye'de iğrenç bir hakem camiası ve berbat bir federasyon var. hakemler kötü. federasyon kötü. ayrıca kötü niyetliler. ali palabıyık denen adam var'da gördüğünü sahada görmüyorsa burada bir sorun vardır. türkiye'nin en iyi hakemi olduğu iddia edilen cüneyt çakır sahadakileri görmeyip, var'dan uyarılıyorsa yine ortada bir sorun var demektir."

    "siyaset her tarafa bulaşmış vaziyette. siyaset bunları istemiyor bana kalırsa. siyasete yaranmak isteyen yalakalar böyle yapıyor. bakın işte sizin tuttuğunuz takımı kolluyorum demek için. ahmet ağaoğlu'na verilen cezadan başlayın, başından sonuna kadar kokuşmuşluk."

    fatih altaylı
App Store'dan indirin Google Play'den alın