• 191
    4(dört) kere dünya şampiyonu olmuş yetenekli f1 pilotu. ayrıca çok iyi bir takım oyuncusu.

    geçen sene italya'da şampiyon olan leclerc'e q2'de nasıl kolaylık sağladığını, önceden anlaşmış olmalarına rağmen leclerc'in q1'de tura dahi çıkmaması hala hatırlarda. belçika'da da aynı güzelliği yapmıştı. keza leclerc'den önce takım arkadaşı raikonen ile de tek bir ciddi sorun yaşamamıştır. red bull'da ilk senelerini saymazsan olabilecek en iyi takım oyuncularından biridir.

    f1 dediğimiz sporda sağlam bir mentalite en önemli unsur. kendisi mental olarak son zamanlarda hiç iyi değil keza bu pist üzerindeki performansına da yansıyor ama bu kendisinin son derece klas, sportmen, yetenekli bir adam olduğu gerçeğini hiçbir şekilde değiştirmiyor.

    kendisi 2015'den beri ferrari pilotudur. ferrari'ninde neredeyse son 15 yıldır kimleri harcadığını, kimlerle şampiyonluk göremediğini, nasıl bir pit duvarı olduğunu düşününce kendisinin herhangi bir kabahati olduğunu düşünmüyorum. son 4 yıldır en büyük rakibi olarak görülen hamilton'ın sahip olduğu takımın her anlamda yönetim şekliyle ferrari'nin yönetim şekli arasında kıyasa konu olmayacak bir fark var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın