resim
Leonardo Neoren Franco
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Atl. Madrid B
Yaş:47
Uyruk:Arjantin
  • 448
    galatasaray futbol takımında güvendiğim mevkilerden birinin kale olmasını sağlayan tecrübeli ve iyi bir kalecidir leo. dünyanın en kötü defans hattına sahip bir takımda* bence yine de iyi iş çıkarmıştır.

    25 ekim 2009 fenerbahce galatasaray macini hatırlayalım. defanstan ileri top çıkardığımızı hatırlamıyorum, tüm toplar geri pas oldu ve bir kalecinin bir maçta 2 kez geri pas hatası yapmaması gerektiğini düşünen bu gözler, iki kez leo'nun topa vuramamasına ve kalemizde tehlike olmasına şahit oldu. nitekim, biri son anda leo tarafından müthiş kurtarıldı, diğeri ise penaltıdan gol oldu. evet dostlarım, böyle bir defans olmaz.

    bu sene ise, lucas neill var ki ikinci popescu olmasından çok ümitliyim, defansı adam edecek kalitede bir adam. bir de böyle izleyelim diyorum leo francoyu, kafasını yarım sezonda kesmeden önce.

    her ne kadar iyi niyetli bir oyuncu olsa da, takımdan ilk gitmesi gereken oyuncu shabani christophe nonda'dır. haddinden fazla duygusal biri olan ben bile, nonda'nın gidişine çok üzüleceğim halde performansı gereği bunu istiyorum.

    çünkü benim için sporda duyguların en büyüğü galatasaray'dır. saygılar.

    edit : gözler düşünmez tabi ki ama anladık biz onu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın