• 500
    assassin's creed valhalla'nın oynanış videosu sızdı.

    izlemek isteyenler için;

    part1: https://streamable.com/m8edx8

    part2: https://streamable.com/x32zv6

    part3: https://streamable.com/6kh35q

    bana biraz kasıtlı yapılmış gibi geldi. son zamanlarda ubisoft idari kadrosundaki kişilere birer birer cinsel taciz, tecavüz, sarkıntılık vs. iddiaları ve bunların doğrulanması peşi peşine geliyor. valhalla'nın direktörü ashraf ismail için, eşini 11 kadınla aldatıp hepsine yalanlar söylediği vs. şeklinde suçlamalar oldu ve doğrulandılar da. ashraf ismail geçici olarak görevinden alındı. revelations ve unity'nin direktörü alexandre amancio taciz suçlamalarıyla, marketing bilmemnesi andrien gbinigie (ayrıca youtube'da escoblades ismiyle ünlüymüş) tecavüzle, cinsel ve psikolojik tacizle suçlanıyorlar. ubisoft sofia komple pislik yuvası olarak ifşa edildi.

    bu yüzden sanırım dikkatleri biraz dağıtmak için önden oynanış videosunu sızdırdılar. bu ayın 12'sinde ubisoft forward ismindeki etkinlikte zaten göstereceklerdi, sadece düşük kaliteli bir halini önden servis ettiler ki, ayın 12'sindeki etkinlikte bu yaşanan skandalların etkisi az olsun. benim fikrim bu yönde.

    --- alıntı ---

    oyuna gelecek olursak, odyssey'deki mantaliteyi aşağı yukarı korumuşlar. karakterin level atlaması olayı yok. ekipmanlara ve silahlara level atlatıyorsunuz. onunla birlikte sizin de gücünüz artıyor.

    combat mekaniği odyssey'den çok farklı değil. sadece silahlar farklı olacak belli ki. ability olayını da kaldırmamışlar. overpower attack yok ama örneğin odyssey'de nasıl ki spartan kick vardı, bunda da ona benzer şeyler var. balta fırlatma vs. düşmana vuruyorsunuz vuruyorsunuz, special ability barı doluyor, ability kullanıyorsunuz. origins'teki light bow da geri gelmiş onu da görmüş olduk.

    freerun ile ilgili pek bir şey göstermediler. birkaç yerde tırmanma vardı.

    castle crash olayı biraz black flag'deki fortları anımsattı. onda korsanlarınızla allah ne verdiyse forta dalıp, kaptanları falan öldürüp kendinizin yapıyordunuz. bunda da vikinglerinizle kapıyı bacayı kırıp kalenin komutanını öldürüyorsunuz.

    skill tree'yi 3 dala ayırmışlar. bear, raven, wolf. odyssey'deki warrior, hunter, assassin classları gibi. gibi değil direkt öyle aslında. sadece odyssey'de bunların yüzdesini vs. ekipmanlarla arttırıyordunuz, burada onu xp ile arttırmaya çevirmişler.

    ilk izlenimim oyun aynı odyssey gibi grindfest olacak. skill point için xp kasılacak, ekipmanları upgrade etmek için kaynak kasılacak vs.

    femvor'un sesi de sanki 30 sene sigara içmiş teyzeler gibi çıkıyor lol. keşke erkek eivor'un da sesini ekstradan duyabileydik, oyuna başlarken en azından seçim yapma şansımız olurdu.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın