• 213
    kırmızıya kadar hiç de fena oynamadığımız oyun, rakipten daha çok pozisyona girdik. rakip önde çok adamla basarken o baskıdan çok güzel çıkabiliyorduk vs. açıkçası şaşırmıştım. yine o son hamleyi yapamamıştık ama takımda forvet olmayınca da bu kadar oluyor. yani oluyordu.

    ilk önce kırmızı yedik sonra da penaltı. kırmızı net kırmızı, sofiane feghouli'ye ciddi bir ceza verilmeli. bu kadar sorumsuzluk olmaz. penaltı da açıkçası pozisyon bittikten sonra yapılan müdahaleler penaltı mı değil mi, kural ne diyor bilmiyorum. top ayaktan çıkmıştı. eğer pozisyon kaybolduktan sonra yapılan müdahaleler penaltı olarak geçmiyorsa penaltı olmamalı. böyle bir ayrım yoksa hareket net olarak faul, haliyle de penaltı zaten.

    maçı izlemeyi bıraktım. 10 kişiden sonra zaten dönecek maç değil, daha fazla sinir harbi yaşamak istemiyorum gece gece. şampiyonluk paralosıyla çıkılan, 3. nün bile şampiyonlar ligi'ne gideceği sezonun son dönemecini 5. bitirmemiz olası oldu. emeği geçen herkese teşekkürler. her şeyde bir hayır vardır diyelim, ne diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın