• 69
    ideal onbirinden oldukça uzakta olan takımımızın birçok eksik ile sahada olacağı, muhtemelen avrupa kupalarından hangisine ve hangi eleme turunda başlayacağını belirleyecek son beş süper lig maçından ilki.

    önümüzdeki sezon ve sezonlar da göz önünde bulundurularak, önemi yüksek bu müsabakada mümkün olduğunca gençlerin süre alması ve büyük maç stresini kaldırma noktasında kendilerine birşeyler katma fırsatı verilmesi gerektiğini düşünüyorum. fakat muhtemelen hiçbir genç oyuncunun süre almayacağı, geçtiğimiz hafta gösterdiği iyi performansa rağmen emin bayram'ın ilk onbirde olmayacağı bir müsabaka izleyeceğiz.

    maç ile ilgili bir ön analiz yapmak gerekirse, trabzonspor'un sezon boyu uyguladığı hızlı başlangıç ve golü bulduktan sonra geriye yaslanma taktiğini dün akşam başakşehir'in kazanması nedeniyle uygulayamayacağı, şampiyonluk yarışında kalabilmek için maç boyu gol aramak zorunda olduğundan arka alanda bırakacağı boşlukları değerlendirdiğimiz takdirde bol skorlu bir galibiyet alabileceğimiz müsabakadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın