resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 5022
    7-8 milyon maaş verip de sezonun yarısında oynamayacak oyuncuyu alacak kadar enayi bir kulübü nereden bulacağız?

    daha bir de diagne’miz var. onun da ne olduğunu gören almadı geçen yıl.

    mariano da geçen yıl gönderilmek istendi ama gitmedi, kimse vermezdi bizde aldığını.

    bir biz alıyoruz bu satılamayacak adamları. biz, yani yönetim ve taraftarlar birlikte.

    hatırladığım kadarıyla geçen yıl transfer döneminde sadece arka direk capone ısrarla yazdı almamamız gerektiğini, artık eski falcao olmadığını. ama en yakınlarım da dahil taraftarlarımız sarhoştu falcao gelecek diye. admin falcao sanıyorduk hep birlikte. ben de kendi adıma bir tarafım istemezken diğer tarafım bu sarhoşluktan nasibimi almış umutla acaba mı diyordum.

    çuvaldızı başkalarına kolaylıkla batırırken arada da iğneyi kendimize batırmayı bilmemiz gerektiğini gösteren, aldı-verdi dengesinde bizim aleyhimize ağır basan, ismi olan yaşlı yabancı sevdasından kurtulmamız gerektiğini bir kez daha kanıtlayan, satılabilme olasılığı düşük, çok sakatlanan şöhret futbolcu.

    düzenleme (oyuncunun maaşını olduğundan fazla gösterme suçlaması üzerine ekleme): kulübün kap'a bildirdiği 5 milyon sadece garanti baz maaş. kulüpler, sözleşme ayrıntılarını bildirme zorunluluğu olmadığı için, bildirmiyorlar. falcao'nun neredeyse garanti para gibi bonusları var: yıl boyunca sadece 5 maça ilk onbir başlarsa 500.000 euro bonus. 10 maça ilk onbir başlarsa bir 500.000 daha. 14 maça ilk onbir başlarsa 600.000 euro daha. falcao 16 lig, 3 şampiyonlar ligi, 3 türkiye kupası toplam 22 maça ilk 11 başlayarak 6.600.000 baz maaş hak etmiş zaten. bir de galibiyet vb. bonusları var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın