resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17728
    kardeşim sen galatasaraylı isen galatasaraylı gibi davranacaksın. her boku yedikten sonra, saygısızlıkların, pis pis hareketlerin, kendini bi bok sanan tavırların buradan köye yol olduktan sonra “ama ben galatasaraylıyım” diyip işin içinden sıyrılabiliyorsak hepimiz, ne güzel işmiş ya.

    bu adam(!) hastanede silah çekip yanlışlıkla ateşlemiş ve hiçbir şey olmamış gibi bu olayın üstünü kapatmış birisi, uçakta babası yaşında adamı yumruklamış birisi, instagramda kur’an ile tesbih ile şov yapıp barlardan, gece kulüplerinden çıkmayan birisi... daha bunlardan onlarca var. ben galatasaray camiasında böyle birisini istemiyorum, böyle birisinin galatasaraylı olmasını da istemiyorum.

    her şeyin de herkes farkında rahat olsun; emre abisi fenerbahçeye kapağı attı. burak kankası beşiktaş’a üye bile oldu, o da yolunu buldu. bu arkadaş camiasız kalacağını anlayıp 2 senedir bi’tarafını yırtmakla meşgul bize kendisini kakalamak için.

    fatih terim’e de helal olsun; 2011’de kendisini sezon başladıktan sonra yolda bırakıp giden adamı, euro 2016’da milli takımda alanen kendisini arkadan bıçaklayıp maç satan, milli takım yenilirken sırıtan adamı iki elini öptü, edebiyat yaptı diye galatasaray’a getirmek için her yolu deniyor. gerçekten helal olsun... ne diyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın