• 11
    liderin maçı olmasına rağmen yayıncı kuruluşun 2. kanaldan vereceği karşılaşma. bakın galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş yani 3 büyükler ligin en çok konuşulan, en çok reyting getiren takımlarıdır buna itirazım yok. ama kardeşim liderlik konumunda oturan, 5 hafta kalmış ligde belki de çok büyük ihtimalle -ki ben düşünmüyorum, yazacağım niye öyle olduğunu- şampiyon olacak takımın maçı 2. kanala verilmiş.

    işte bu yüzden bu ''şampiyon başakşehir'' kalıbını mantığıma oturtamıyorum. geçenlerde* trabzon başkanı da ''biz lideriz niye bizim maç 2. kanaldan, orta sıra takımının maçı* 1. kanaldan veriliyor'' demişti. aslında ne kadar haksız sayılır? sonuç olarak 4. büyük gibi bir şey ve başakşehir'e nazaran çok daha fazla taraftarı, şampiyonluk tecrübesi, bir tarihi var. 3 büyüklerin maçı 1. kanalda verilir buna okey ama şampiyonluğa oynayan takımın maçı 2. kanaldan veriliyor ve herkes diyor ki başakşehir şampiyon olacak.

    işte bu yüzden şunu diyorum; yok arkadaş yok, bu adamlar şampiyon falan olamaz. taraftarı, bir kültürü, tarihi olmayan takımın şampiyon olma mantığını kafamda oturtamıyorum hala. adamların maçı bile 1. kanala verilmiyor. o nedenle diyorum ki kesin puan kaybedecekler. hatta antalya kazanırsa da şaşırmayın.

    edit: hatta daha öteye gideyim geçen sezon* bitime 6-7 maç kala başakşehir farkla liderdi malumunuz. yayıncı kuruluşun haftanın panoraması gibi bir programı vardı, başakşehir maçını yeni bitirmişken 2 dakika bahsedip trabzonspor'u konuşmaya başladılar. yahu kimse takmıyor sanki adamları. inanılacak gibi değil. ben çok şaşırmıştım. hala şaşkınım. bu takım anca tavşan atlet olur başka bir şey olmaz, olamaz.

    edit 2: bakın 13 temmuz'da konya-başakşehir ve malatya-beşiktaş maçları da aynı saatteymiş. var mısınız iddiaya başakşehir'in maçını -belki de lider olarak çıkacak maça- 1. kanaldan vermeyecekler.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın