resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 23
    3. lig'de (hatta 4.lig?) oynamasına rağmen beşiktaş'ın istediği, fenerbahçe'nin 15 gün önce anlaşmak üzereyken son anda anlaşamadığı, neticede galatasaray'a imza atmış gibi görünen futbolcu. piyasası olan bir oyuncu olduğu belli.

    aslında başakşehir'de a takımla idmanlara bile çıkmışken bir şekilde anlaşmazlık olmuş ve alt liglere gidip düzenli forma giymeyi seçmiş. fizik olarak bizim lige süper uyumlu durmuyor ama iyi çıksa çok güzel hikayesi olur, "adamlar 3. ligden bulmuş topçuyu" cümlesindeki adamlar oluruz.

    genç oyuncularda bu 2. lig, 3. lig mevzularına fazla takılıyoruz gibi geliyor. 30 yaşına kadar üst lige çıkamamış oyuncuya burun kıvırmayı anlarım ama 3. ligde oynadığı için yetersiz topçu demek fazla ezber çıkarım. mert hakan yandaş 21 yaşındayken tire 1922 spordaymış mesela. çok vardır böyle hikaye. bu çocuğu da belki alıp 2-3 yıl kiralayacağız, sonra süper lig seviyesinde göreceğiz. bugün bir süper lig kulübü bedelsiz alsa, biraz iyi performansa 4-5 milyon euro bonservis ister seneye.

    yerine altyapı oyuncusunun oynamasını isteyenleri anlarım ve katılırım ama yarın bi bakmışız yunus gitmiş, ali yavuz istediğimiz seviyeye çıkamamış. çok büyük külfete girmeden elimizde yerli opsiyonların olması müthiş yanlış karar gibi hissettirmiyor. başımıza yabancı kuralı gibi bir şey getireceklerse böyle atışlara mecburuz biraz.

    eğer gerçekten takımımıza geldiyse yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın