resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 4098
    falcao sakat, adem cezalı, andone sezonu kapattı ve yine kör ölüp badem gözlü oldu.

    diagne gelse sezonda 20 gol atarmış, iyi bir kamp görse ligi donunda sallarmış. hiçbirine zerre katılmıyorum, hemen nedenini de açıklayayım.

    bu sezonun* ikinci yarısının başından pandemi başlayana kadar geçen sürede oynadığımız futbolu bir çoğunuz unuttunuz sanırım ama hocamızın * oynatmak istediği ve güçlü oyun olarak görüğü oyun tam olarak oydu. pandemi sonrasında 2 hafta sallansakta (bkz: 28 haziran 2020 istanbul başakşehir galatasaray maçı) bunca eksiğe rağmen **** *** oldukça etkileyici ve güçlü bir oyunla tekrar biz buradayız ve bu oyunu oynayacağız mesajını net olarak verdik.

    bu oyunda diagne 18 in içinde beklesin sadece gol atsın diye bekleyen arkadaşlar var, başakşehir maçında santraforumuz (bkz: emre akbaba) kaç kere kendi sahamızda rakipten top çaldı? kaç kere geriye gelip duvar oldu? kaç kere arkadaşlarına servis yaptı? sakat olmasa falcao'da emre kadar enerjik olmasada duvar olma ve top tutma işlerini emre'den iyi yapan bir oyuncu. diagne bunlardan hangisini yapıyor? sonrada gittiği takımda galatasarayda forvete top getiremiyorlar diye eleştiriyor, yani oyuna katkısı 0, sadece ceza sahasında fiziği ve birazda fırsatçılığı ile gol atıyor diye bunca maaşı verip üstelik ffp kısıtlamaları varken elde tutulmaması gereken bir oyuncu. yedek beklesin diyen arkadaşları görüyorum, bunun yerine 2-3 m £ civarında satılsa, hem bonservis geliri alıp, seri yada onyekuruyu satın almak kolaylaşsa hemde diagne'ye 1 yıllık verilen maaştan çıkılsa, yedek santrafor olarak ister bonservisli, istersen kiralık yarı maaşına bir oyuncu bulunamaz mı ? şampiyonluk kutlamamıza bile katılmayan gamsız bir oyuncu için fazla yangın yapılıyor burada.

    işin özü: en kısa sürede kaç paraya olursa olsun satılması gereken, yerinin doldurulması çok kolay bir oyuncu. fatih terimin bu sezon ve devamında * oynatmak istediği futbola uymayan forvet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın