resim
Emin Bayram
Takım:KVC Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 331
    sahadaki duruşuyla ümitlendiren genç futbolcumuz. yere sağlam basıyor, doğal fiziği zaten üst düzey ve gelişmeye çok müsait. beni en çok etkileyen tarafı mental özellikleri. inanılmaz soğuk kanlı ve ne yaptığını biliyor. yaşına göre çok olgun. anlaşılan o ki sadece taraftara değil, takıma da o güveni vermiş olsa gerek, takım arkadaşları hiç tereddüt etmeden kendisiyle pas alış verişine girdiler.

    mutlaka hata yapacaktır. as defans oyuncularımız da hata yapıyor. en iyi defans oyuncuları da hata yapıyor.hatalarıyla daha da büyüyecek. ilk 11 olamaz belki ama rotasyona direkt girmeyi garantiledi önünüzdeki sezon için. olası bir marcao-luyindama satışında formayı alabilir de. hiç şaşırmam. iyi bir yaz kampı ve daha da güçlenmiş bir fizikle çok zorlanmadan pekala oynayabilir .

    büyük hedefler için izlememiz gereken yol emin gibi oyuncuları kadroya monte etmek. avrupayla , en azından cl grubuyla aramızda dağlar kadar fark oluştu. bu farkı ancak istikrarlı ve yüksek motivasyonlu bir takımla kapatabiliriz. paramız maalesef hem yüksek kaliteli hem sağlıklı hem de motivasyonu çok yüksek oyuncular almaya yetmiyor. bu yüzden potansiyelli gençleri bir plan dahilinde bir takım haline getirmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın