resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 4089
    çok ilginç futbolcu. aslında olumlu ve olumsuz katabilecekleri hakkında hepimiz hemfikiriz. mental açıdan çok güçsüz ve çok kötü konumda. daha da geriye gidiyor. büyük takımlar için son şansı. ama ortalama takımlar için yine iyi bir oyuncu. koy yanına trezeguet gibi top getiren asist yapan birini yine atar gollerini. kapanan takımlara karşı gol sayısı düşük bu normal. juventus da oynayamadı zaten, oynadığı en büyük takım biziz. bu net ortaya çıkıyor. bunu da teknik ekiple beraber çözsün bir zahmet.

    ben nedense yine dönüp dolaşıp diagne ile devam edeceğiz gibi hissediyorum. fatih hocanın trezeguet isteği doğruysa birinci santrfor bile kalabilir. ama şuna eminim kendisinden yani karakterinden rahatsız hocamız.

    ama kendisinin varlığı akbaba gibi sahte 9 oynayabilen oyuncular için biçilmiş kaftan. sözde falcao-akbaba birlikteliği de çok iyi olacaktı ama beraber oynayamadılar bir türlü. seneye iyi bir ikili olabilirler. penaltı harici nadir iyi yaptığı şeylerden biri arkasındaki ve yanındaki oyunculara çok alan açıyordu.

    hayırlısı olsun, heyecanlı bir süreç olacağı kesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın