resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 4086
    yok efendim penaltıdan gol atmış da boş kaleye sallamış da. sanki 40 metreden gol atınca ya da 5 kişiyi çalımladığında 2 gol sayılıyor. al dün emre akbaba da boş kaleye yuvarladı.
    (bkz: 28 haziran 2020 istanbul başakşehir galatasaray maçı)
    bizim sorunumuz zaten andone ve falcao'nun sürekli sakat olmaları sebebiyle boş kaleye yuvarlayacak ya da penalti aldirtacak oyuncumuzun olmaması. ayrıca türkiye spor tarihine en cok gol atan yabancı futbolcu olarak geçmiş bir sporcudan bahsediyoruz.

    geçen yıl da bu sezon da arkasındayim. adama uyuzluk yapa yapa moral-motivasyonunu bitirdik. ha ben demiyorum ki cagne harika, pırıl pırıl bir karakter. ama takımda yanıbaşında ilah gibi bir falcao varken kazanilamayacak kadar vahim midir durumu onu tartışıyorum...
    bir de şu altı bomboş "galatasaray seviyesi" neymiş onu bir anlasak? diagne varken sampiyon olan takim, yokken ilk 4-5 zorluyor şu anda. üstelik de fb ve bjk yarışta yokken. kim bizim seviyemizde? anladığım kadariyla onyekuru, belhanda, diagne, taylan, kaleci okan, ömer bayram, saracchi, mariano bizim seviyemizde değil çünku? bizim seviyemiz nedir bu arada?

    artik hayal dünyasından vazgeçip gerceklere bakmamiz lazim. ülke futbolunun hali yerlerde maalesef. diagne, ekonomik olarak bizim seviyemizin üzerinde bir oyuncu. 2020-21 sezonu transfer döneminde göreceğiz seviyemizi hep beraber.
    benim sevdigim, arızalı ama son vuruşlarda etkili golcü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın