resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 1491
    oynadığı zaman orta sahada ligimizin çok çok üstünde olduğunu kanıtlıyor. ama işte oynadığı zaman. 2019-2020 sezonun çok fazla sakatlanarak bizi eksik bıraktı ve sakatlıkları maç içerisinde yaşaması da ayrıca bir dezavantaj getirerek maça müdahale şansımızı azalttı.

    bildiğim kadarıyla bir önceki sezon hiç maça çıkmadı ve geçen yaz da kamp geçiremedi. bu durum sezon boyu fiziksel olarak toparlanmasına engel olmuş olabilir. belki de önümüzdeki yaz düzgün bir kamp yese sezon boyu bunları yaşamaz. ancak bunların hepsi birer tahminden öteye gidemez.

    sakatlık konusundaki bu olumsuzlukları, bonservisini almamızın imkansız oluşu ve tekrar kiralanması halinde bir sonraki sene benzer transfer sorunlarının yaşanacak olması nedeni ile kendisinde vazgeçilirse çok da garipsemem, haksız da bulmam. yerine mesela bonservisi olmayan mendy düşünülebilir. ancak teknik heyetin böyle bir planı yok sanırım.

    oynadığı pozisyon kritik bir bölge olduğu için umarım yaz transfer sürecinde çok uzatmadan transferi lemina ya da başka bir oyuncu ile sonuçlandırırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın