resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 1490
    bu kalitede bu yaşta futbolcuyu, şu günümüz futbol döneminde, galatasaray arasa bulamaz; bulsa alacak parası olmaz.

    lemina'nın sakatlık sorunu olduğu bariz ama ilk 11'in için olmazsa olmaz kalitede, orta saha onsuz işlemiyor. her transfer dönemi en baştan kadro kurmaktan yorulmadı ne yönetim ne de taraftar. sakatlanmasa ya da formsuz olmasa seri ile leminanın bu takımda ne işi var ?

    sadece lig değil ki cl maçları, kupa maçları vs. ne bulursan oynatıyorsun adamı, ekonomik kullanamıyorsun. tam diyoruz bir mevkisi için ideale yakın, her türlü oyun profiline uyabilecek, üstelik mevkinin çok üstünde yeteneği olan bir oyuncu bulduk, mızmızlanıyor taraftar "ama sakatlanıyor" diye. yapacağın şey kadro planlamanı düzeltip lemina'ya iyi bir genç alternatif bulmak. cl maçları lig derbileri yada zorlu deplasmanlar öncesi adamı ekonomik kullanıp bu maçlara tam verimli oynamasını sağlamak. o kadar transfer yapılmış bu sezon tek tutan oyuncuyu da almayalım, en baştan saçma transfer politikamıza devam edelim.

    "sakatlanıomuş"...feghouli sakatlanmıyorda ne oluyor mesela? ya da belhanda? 50 maç oynasınlar 10 maç ancak varlık gösterebiliyorlar. bu adamın sana sağladığı dinamikliği, agresifliği ve çalışkanlığı orta sahada kim ile telafi edebilirsin? senede 25 maç oynacak leminayı 50 maç oynayacak feghouliye belhandaya 10 kere değişirim.
    ne çabuk unuttunuz temposuz özürlü futbolumuzu..
App Store'dan indirin Google Play'den alın