resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 1488
    önümüzdeki sezon bir sezon daha kiralanabilirse sevineceğim, aksi takdirde kendisi gibi versatil bir oyuncu bulabilirsek üzülmeyeceğim gabonlu kiralık futbolcumuz.

    yetenek ve mental anlamda bir sıkıntısı yok, tek defosu sakatlanmaya meyilli yapısının olması. bu sezon özelinde konuşacak olursak, sakatlıktan dolayı çok da maç kaçırdığını söyleyemeyiz.* sezon başında sakatlık problemi oldu, ancak falcao kadar uzun sürmedi. istatistiklerine baktım, 20'si süper lig, 4'ü türkiye kupası ve 4 tanesi de şampiyonlar ligi maçları olmak üzere toplamda 28 maça çıkmış. zaten ligin 3. hafta maçları oynandığı sırada transferini gerçekleştirebildik. kalanların bir tanesi kart cezasından dolayı, diğerleri ise baldır gerilmesi olarak yazıyor. yani 29 değil, 25 hafta üzerinden değerlendirmek lazım onun için bu sezonu.

    her ne olursa olsun takım kalitemizi artıran ve defanstan çıkarken elimizi rahatlatan isimlerden birisi olması dolayısıyla ve yaz döneminde detaylı bir tetkikten geçirilip yaz kampında takımla beraber çalışma imkanını yaratabilme şartıyla bir sezon daha kiralık olarak kalmasını istiyorum. yazın kampta bizimle olmayan hemen her oyuncu sakatlandı, falcao ve lemina'nın yaz aylarında yoğun bir kamp yediklerini zannetmiyorum. sakatlık problemi yaşayan oyuncuların bu durumu bir tesadüf olmamalı. eğer yaşadığı sakatlıklar tekrar etme ihtimali doğuruyorsa evet transferi için ısrarcı olunmamalı. ancak diğer durumda bana göre takımda kalması gerekiyor. taraftara oynuyor diye eleştiriliyor, sanki felipe melo, wesley sneijder, ryan donk gibi adamlar saha içi veya dışında çok mu soğuk duruyorlardı?

    daha iyisini benzer maliyetlerde veya daha ucuza bulabiliyorsak tamam kalsın, hiçbir itirazım yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın