resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 4077
    net kötü oyuncudur. başka da bir şey demeye gerek yok ama azıcık kelam edelim.

    yine kör ölür badem gözlü olura geldik herhalde...

    bu adamda birincisi kafa mı desem saygı mı desem bir şeyler eksik. kasımpaşa'da yaptığı şımarıklıkları, hadi küçük kulübün büyük topçusu diye tolere edebildiler. ya bizdekiler? belçika'da yaptıkları? adam kaç aydır kadro dışı artık ne yaptıysa. kulüpler suçlu, takım arkadaşları suçlu, taraftarlar suçlu; bir beyefendi suçsuz!

    belçika'ya gitmeden yaptığı rezillik de cabası. hatırlamayanınız varsa bu başlık altında anderlecht yazıp aratabilir. iddaalar doğruysa mert hakan yandaş'ın yaptığının aynısını yapmış diyebiliriz ki yalanlandığını da hatırlamıyorum.

    kendi adıma sorunlu oyunculardan bıktım. bir tane elimizde var zaten * bir tane daha olmasın lütfen. adam gibi çıksın sahada işini yapsın. galatasaray terapi merkezi mi, milletin psikolojisini düzeltip futbol performansı bekleyecek? hayır yetenekli olsa yine sabredilir de diagne'de o ışık da yok. tek artısı fiziğidir herhalde. belhanda'da bile az buçuk bir ışık var ama diagne... resmen umutsuz vaka. gelecek yine takımı karıştıracak, sahada penaltı / frikik kavgası falan yapacak... en basitinden örnek vermek gerekirse; belhanda'yı da çok sevmem ama böyle saçmalıklarını da hiç görmedik.

    covid-19 döneminde ciddi söylüyorum 3 mn bile bu adam için iyi bir getiridir. kim alır bilmem tabii. 13'e aldık 3'e mi bırakacağız falan, geçmek lazım bu işleri. 13'e alınması hataydı zaten. değeri hiçbir zaman o değildi. seneye de kadroda görmeyiz umarım, nereyi karıştırırsa karıştırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın