resim
Miroslav Stoch
Takım:Motorlet Prag
Mevki:Sol Kanat
Yaş:34
Boy:1.67
Uyruk:Slovakya
  • 917
    tanışma fırsatı olsaydı ve mert hakan yandaş denen '' mr.fener ağlama'' ile konuşsaydı aralarında nasıl bir muhabbet dönerdi acaba?

    büyük ihtimalle bir takımı tercih edecekse şampiyonlar liginde oynayacak olma ihtimalinden dolayı en kötü ihtimalle sivas'ta kalması gerektiğini söylerdi. galatasaray'ın kendisi için en iyi tercih olabileceğini söylerdi. 'asrın çalımı' 'yılın kazığı' vs. olmaktan başka hayalleri olması gerektiğini, futbolcunun kariyer planlaması için vizyon gerektiğini, 3-5 kuruş için vizyonsuzluk yapmaması gerektiğini de eklerdi. kendi başından geçen hazin bir transfer öyküsünü anlatırdı. kulübünün onu 3 kuruş fazla verdiği için gitmek istediği takım yerine onları taklit eden bir takıma verdiğini.. ve en önemlisi kendi iradesiyle sözleşme yapsa daha iyi kariyerinin olacağını oraya buraya kiralık verilmek zorunda kalmayacağını söylerdi.

    ve ayrılırken, ''abi yalnız benim bonservisim elimde ve fener de 10 milyon fazla veriyor'' derdi 3 yıl sonra sivas-malatya-g.birliği'ne kiralık gidecek olan mert hakan yandaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın