resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 5018
    oynayınca fark yaratan oyuncumuz. gerçekten sahada olduğu an futbol aklı konusunda 3-4 gömlek yükseliyoruz, rakip savunmaları peşine takıp istediği gibi sürüklüyor. ama sakatlık sorunu böyle devam ederse çok sıkıntımız var. bununla birlikte bu seneki durumunun çok da referans olmaması gerektiğini düşünüyorum. özellikle son zamanlarda ne andone ne adem vardı ve her maç 90 dakika oynattık bu adamı. seneye yanına bir forvet alıp, çift forvet düzeninde oynayıp falcao'nun üzerindeki yükü alırsak bu kadar sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. bu kadar koşturmamamız gerekiyor bu adamı. onun haricinde 2 tane de yedek forvet olmalı ve falcao'yu her maç 90 dakika oynatmaya çalışmamalıyız.

    galatasaray kariyerinde kupa kaldırmadan ayrılmasını istemediğim oyuncumuz. kendisini çok seviyorum. taraftarın çoğunluğunun aksine 1 sene daha kalması gerektiğini düşünüyorum. bu adama bonservis vermedik ve maaşının yüksek olması bu sebeple nispeten gözardı edilebilir. 1 sene daha denemekte yarar var bence. ama sezona en az 4 forvetle başlamamız gerektiğini düşünüyorum.

    bunları yazdım ama gönderilmesi gerektiğini düşünenleri de anlıyorum fakat zarar etmeden göndermenin bir yolu yoksa etinden ve sütünden faydalanmamız gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın