resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 5020
    hiç istemiyordum gelmesini, sevmediğimden değil maliyetinden ve sakatlık sorunlarından, galatasaray'ı kendisini sevdiğimden daha çok sevdiğimden. 1 tane entry bile silmedim, ne yazdıysam duruyor.

    bazı arkadaşlar diyor ki monaco'da 40 maç oynadı nasıl müzmin sakat. fransa liginde rekabet mi kalmış? psg silip süpürüyor orayı. diğer takımlarda da azıcık kendisini gösteren oyuncular premier lige yada la ligaya kapak atıyor genelde. fransa yarışmanın kalmadığı yetiştirici bir lig. böyle bir ligde şampiyonluk kovalayamıyorsa monaco formasıyla 40 maç oynar. psg de olsa ve 1. forvet konumunda olsa 40 maç oynayabilir miydi? psg orada ligi domine, rakiplerini rencide eden takım konumunda. psgye aman rencide etmesinler diye daha sert oynarlarken monaco'ya bunları yenebiliriz deyip normal oynuyorlar. yada monaco psg ile şampiyonluk yarışı verebilse falcao sakatlanmadan 40 maç oynayabilir miydi? futbol her zaman herkesin elinden geleni en iyisini yapmaya çalıştığı bir oyun değildir. oyuncunun elinden gelenin ne kadarını yapabileceğini psikolojik koşulları belirler. herkesin her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak oynadığını düşünürseniz bi kere buradan kaybedersiniz.

    bizim ligde de koy alanya'ya, koy kasımpaşa'ya sakatlanmadan 40 maç oynar. tekme yemez, sertlik görmez çünkü. aynı şekilde kendisini de zorlamaz. durduğu yerden takır takır pozisyona girer tak tak atar golleri. ama yarışmacı bir takımda olunca, sertlikle yüzleşince, stoperler ile güreşince işler değişiyor işte. taraftar bunu idrak etmekte zorlanıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın