• 38208
    "kesin bir şey var. sakatlıklar, cezalılar yüzünden galatasaray sıkıntılı bir dönem geçiriyor. her şeyden önemlisi muslera, luyindama, marcao üçü de yok. forvete bakıyorsun üç tane golcün var: adem büyük, andone ve falcao. onlar da yok. orta sahaya katkı sağlayacak takımda iki tane savaşçı futbolcu var, lemina ile donk. onlar da mecburiyetten stoper oynuyorlar. bunun için de orta sahada sarı-kırmızılılar rakiplerine üstünlük sağlayamıyor veya çok zor sağlıyor.
    başakşehir gibi bir rakip karşısında galatasaraylı oyuncular biraz mesuliyet alınca, iyi mücadele edince son dakikalarda onyekuru girdiği gol pozisyonunu kaleci mert’in kucağına nişanlamasa maçı galip de bitirebilirdi.
    galatasaray trabzonspor maçı öncesi hem moral buldu, hem de en azından liderlik olmasa bile üçüncülük şansını elinde tuttu.
    bu sezon gerçekten zirve mücadelesi bütün takımlar için çok zor geçiyor. bundan sonraki haftalarda da her takım puan kaybedebilir. maçın hakemi ali palabıyık dengeli bir karşılaşma yönetti. art niyetli değildi, bu da zaten sahadaki futbola yansıdı. iki haftadır futboldan çok hakemler konuşuluyordu. hiç olmazsa palabıyık, biraz olsun herkesin içini rahatlattı."

    osman şenher

    (bkz: 28 haziran 2020 istanbul başakşehir galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın