resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 5008
    kulübümüz nezdinde yaşı, transfer şartları, sürekliliği itibarıyla türünün son transfer örneği olmasını dilediğim kolombiyalı forvetimiz.
    kendisi özelinde konuşmuyorum, tespitim genele ilişkin; dünyaca ünlü bir oyuncu alıyoruz, adamın youtube'dan attığı onlarca golü izleyerek ellerimizi ovuşturuyoruz ama çoğumuz şunu unutuyoruz; adamın videodan izlediğimiz gollerini attığı yaş 25-26, bize geldiği yaşı 33-34.
    tabi doğal olarak arada olumlu işler yapsa da videolardaki görüntünün yanına bile yaklaşamıyor haliyle, ve biz başlıyoruz adamı gömmeye.
    kabul, buna benzer adamların 25 yaşında anca uzaktan maçlarını izleyebiliriz, izlemesine de 34 yaşında da alma kardeşim, almak zorunda mısın?
    işte bunun adı tam anlamıyla "oyuncunun geleceğine değil geçmişine yatırım yapmak" oluyor.
    şimdi önümüzdeki sezon zararın neresinden dönülse kardır diyerek yol vermemiz gereken oyunculardan biridir, hem yaşı, hem ağır olan sözleşme şartları hem de süreksizliğine dayanarak.
    tahminim ve dileğim kalan sözleşmesini oynamadan tamamlama yoluna gitmemesi olurki kendisinin ahlaken o tıynette birisi olmadığını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın