• 823
    açıkça beyan ve ifade ediyorum, gaziantep maçında ahmet çalık’ın yerine emin bayram oynasaydı o kırmızıyı ye-mez-di. ahmet çalık’ın çok ağır olduğunu, kritik pozisyonlarda hep başarısız olduğunu defalarca söyledim, yazdım.

    bakın ahmet çalık’ın gaziantep maçında yaşadığı pozisyonun aynısını (hatta biraz daha zorunu) başakşehir maçında donk yaşadı ve donk erken hissederek pozisyonu önledi. bunu emin bayram da yapardı. fatih hocam sana en büyük intizarım emin bayram’ı oynatmaman. yemin ediyorum ağlamak geliyor içimden. sen (size ilk kez “sen” diye hitap ediyorum) nasıl olur da böyle bir genç yeteneği rize gibi, antep gibi orta sıra takımlara karşı oynatmazsın. bir kere müthiş teknik, bir stoperin gerektirdiği tekniğin üç katı tekniğe sahip, çabukluk dersen harika, hava toplarında da asla ezilmez bir yetenek.

    bir de size berk balaban’dan dolayı intizar ediyorum hocam. kale okan kocuk’un değil berk balaban’ın hakkıydı. birçok kulüp en kritik maçlarda genç kalicelere şans vermiş onları yıldızlaştırmışken siz neden berk balaban gibi bir yeteneğe güvenmiyorsunuz. berk balaban çok daha cesur bir kaleci. okan kocuk korkuyor hocam, anlamıyor musun yüzünden. ya onun korkularını yenmesini sağla ya da kaleyi berk balaban’a teslim et. okan’dan daha fazla hata yapacağına asla inanmıyorum. mustafa kapı haklı mı yoksa hocam. yaşın gereği genç futbolculara soğuk mu bakıyorsun. eskiden böyle değildin ne oldu sana. emin, atalay, yunus, berk balaban hatta süleyman luş sana neden güven vermiyor. ben bu gençlerin her birinin en az trabzon’daki gençler kadar yetenekli olduğuna inanıyorum.

    bu yıl şampiyon olamasak (ki olamayacağımız belli) üzülmem ama bu gençlere şans vermezsen çok üzülürüm. son beş maçta sana yalvarıyorum hocam, berk, emin, atalay, yunus ve süleyman luş’u ilk onbire koy. koy hocam sana bir tek itiraz gelmez. otuz milyon taraftardan bir tek itiraz gelmez hocam.

    ne diyeyim hocam, mustafa kapı gibi bir yeteneği de kaybettik. bu kadar acıya rağmen seni desteklemekten vaz geçmiyorum/vazgeçmeyeceğim. çünkü maalesef senden iyisi yok ülkemizde. biraz sert olduysa özür dilerim ama lafı dolandırmaktan hoşlanmayan birisiyim.

    (bkz: 28 haziran 2020 istanbul başakşehir galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın