resim
Jean Michaël Seri
Takım:Al-Orobah
Mevki:Ön Libero
Yaş:33
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1879
    futbol bir takım oyunudur. önünüzdeki yanınızdaki adamların da sizin performansınıza etkisi olur. sizin eksileriniz, artılarınız vardır ve takım içerisinde, işleyen bir sistemde o eksiler önemsiz hale gelirken artılar öne çıkarsa olduğunuzdan daha iyi görünürsünüz, keza tersi durumda da olduğunuzdan daha kötü. bence seri takıma doğrudan bağlı bir oyuncu. gösterişli bir oyun tarzı yok, too kapma becerisi, defabsiz özellikleri çok üst düzey değil mesela melo gibi. yine topla çıkışları, adam eksiltme gibi bireysel meziyetleri de elbette üst düzey değil. ama bu saydığım şeylerin hepsini vasat düzeyde(vasat demek kötü demek değildir) yapabilecek bir adam. bir de bunların üzerine hızlı düşünen, hızlı oynayan, pas kalitesi olan bir adam. ancak işte sizin hızlı düşünüp oynayabilmeniz için takımınızın da hızlı olması, hızlı hareket etmesi lazım.

    başta dedim, seri bence takıma çok bağımlı bir oyuncu. bu sebeple sene başında o kadar kötü görünmesinin nedeni bence takımdı. kotu bir takimda üst uzay bazı bireysel meziyetleri olan oyuncular patlayabilir sadece. iyi bir takim olmaksa herkesin birbirini tamamlaması ile mümkündür.

    seri benim beğendiğim bir adam. keşke onyekuru biraz daha pas becerisi olan, feghouli de biraz daha temposu olan lemar oyuncuları olsa. eminim o durumda seri de daha sevilen bir adam olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın